14 Mart 2013 Perşembe


Siyah ve beyazdan ibarettir yaşam
Gerisi, ağaç dalları gibi karmakarışık..

4 yorum:

  1. Bence değildir.. Beşiktaşlı mısın yoksa :) şaka bir tarafa, bugün biraz oksijen soludum uzun süredir pek yapmadığım bir şeydi, renkler gayet renkli rengindeydi, rüzgarın bile rengi vardı bugün bence, hafif kırmızı ve gri arası ben kırmızıyı görmek istedim, gri esti geçti mavilimx.. takılma şu siyah beyaza, sarı ve lacivert varken :)

    YanıtlaSil
  2. pff sarı lacivert mi :) hayat siyah beyaz dan ibarettir şöyle ki, ölüm ve yaşam gibi, iyi ve kötü gibi, hüzün ve mutluluk gibi :) gerisi işte karmakarışık :) senin bugün gördüklerin onların içinde olan :) çünkü her daim tanık olamazsın bunlara ama diğerleri asıl olanlar, hayatın içinde olup her yerde her zaman değişmeyenlerdir. Misal çölde kar yağmaz onun güzelliğini göremezsin ama orda da vardır bu siyah beyazlar :)

    YanıtlaSil
  3. ' pff sarı lacivert ' mi, kınıyorum seni kesin gs lisin :) o dediklerini bizde yaşıyoruz, hani insanoğlu olarak hepimiz..illede siyah beyaz diyorsan, o renkleri başka renklerle bir araya getirmek, arasıra da olsa işe yarar belki.. bu kadar karamsallığa pes diyorum:) başka diyecek bir şey bulmadım.

    YanıtlaSil
  4. Bunun karamsarlıkla bir alakası yokki :) öyle olsa sadece siyahtan bahsederdim misal bak siyah karamsarlık ise beyaz da iyimserliktir, geri kalan düşünceler bu renkerin arasındaki karışık duygularda saklıdır :) arası vardır ama ötesi yoktur :) ki ben zaten genelleme olarak yazdım, kimisinin yaşamında renkler hakimdir belki, misal benimki griler üzerinedir :) bir başkası mavi rüyalara dalar bir başkası kırmızınn şehvetine ama hepimiz beyazda başlar siyahta son buluruz :) ortak renk ortak duygu ortak yaşam :) bu arada beşiktaşlıyım :)

    YanıtlaSil