3 Mart 2013 Pazar


Giden bittiği için değil, gitmek zorunda olduğu için gider

Tıpkı kalanın yetim bir çocuğu andırması gibi..


13 yorum:

  1. Zoru ne olabilir ki ? madem bitmedi de ? aslında bu bir tezat değil mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bir şey sorcam mavilimx, bildirim olayı yok burada öyle değil mi ?

    YanıtlaSil
  3. :) yok sanırım bildirim, yorumları şans eseri ama yazılar eklendiğini http://www.blogger.com/home buradan görebiliyorum ben :)

    zoru ne olabilir, hiç duymadın mı morci sevdiği halde gidenleri? ya da bittiği halde kalanları ?

    YanıtlaSil
  4. Duymadım.. bahanelere sığınarak ' ben seni çok sevdim ama bitmesi gerekiyor, çantamda bir resmin, aklımda hep gülüşn olacak ' deyip giderler.. resmini çantanda taşıyacağına gözlerinde görmesi zor oluyor sanırım :) öyle işte..

    YanıtlaSil
  5. :) bak leyla bile bırakıp gidiyor ama mecnunu :) hikaye mi o diyorsun :)

    YanıtlaSil
  6. Vardır onun da kendine göre haklı sebebleri :P mecnun gitse daha farklı olacaktı ama :) seni bu leyla fobisinden nasıl kurtarıcaz ya :))) bu arada senin sayfana girince donup kalıyor pc. neden anlamadım.

    YanıtlaSil
  7. Leyla'ya o kadar laf et :) sonra senin sayfana girince pc bozuluyo de, bak pc bile benden yana :)

    YanıtlaSil
  8. Tamam Leyla bir özge candır diyorum arrtık bende :) sende karşılığında şu sağ tarafa bir resim koymuşsun onu nasıl yaptın onu söyle, söylemzsen leylaya demedik laf bırakmam :)

    YanıtlaSil
  9. hmm :) o şöyle oluyor şimdi :) du bi kolları sıvayayım :)
    önce http://www.blogger.com/home bu sayfada bloguna tıkla sol da menü varya ayarların olduğu hani, oradan yerleşimi seç, bu eklenenin adı gadget oluyor, çıkan sayfada senin blogun kabaca taslağı, uygun gördüğün yerdeki gadget ekleye tıkladığında ufak bi sayfa açılacak o sayfadan resim i buluyorsun yanındaki + ya basıyorsun bağla kısmı işte bizdeki gibi resme tıklandığında diğer bloga gidiyor, diğerleri zaten bilindik şeyler ayarladıktan sonra kaydet diyip küçük sayfanın kapanmasını bekliyorsun ardından da yerleşim sayfasının üstünde yer alan düzenlemeyi kaydet butonuna basınca işlemin gerçekleşmiş oluyor :) bu kadar basit :p

    YanıtlaSil
  10. Cidden basitmiş :) bir iki cümleyle anlattığın kadar var:) ama ben baya yenilikler keşfettim, yalnız sayfa düzenini ayarlayamadım..

    YanıtlaSil
  11. Ben de işte daha yeni yeni kurcalıyom, çoğu şeyin ne işe yaradığını bile bilmiyorum, böyle yeri geldikçe işte :) zaten şablonu bile hazır kurcalamadım hiç :)

    YanıtlaSil
  12. Ben şimdi çok tuhaf bir şey yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama, bir blog hazırladım, bilmeyerek google+1 de paylaşmışım ya.. youtubedeydim embed kodunu paylaş dedim, direk oraya gitti..

    YanıtlaSil
  13. :) kurcalaya kurcalaya öğrenecez artık

    YanıtlaSil