7 Mart 2013 Perşembe


Veeeeeeeee
Karşınızda yeni bebeğim :)
Baktım hangi kıza göz koysam, kaçarak uzaklaşıyorlar
Bende uzaktan sever
Fotolarını çeker
Yalnızlığın keyfini sürerim dedim :)

6 yorum:

  1. Durum bu kadar mı vahim :) bu arada sorun giderildi girebiliyorum siteye..

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun :) ve evet durum o kadar vahim, geçen gün birine jest yaptım, hani dikkatini çekerim diye, aslında çok basit ama pek kişinin yapmayacağı ve bak sana karşı ilgim var, seninle her şekilde ilgilenebilirim mesajının altında aslında senden hemen de bir şey beklemiyorumun vurgusunu yaptığım bir jest :) 3 gündür konuşmuyo benle :) sanırım estetik ameliyat falan olmalıyım :) gün geçtikçe kendimden soğudum, o kadar mı tipsizim diyorum yahu :)

    YanıtlaSil
  3. :))) yazdıkların sabah sabah güldürdü beni.. sana biri büyü, muska falan yaptırmış olabilir mi ? :) kısmet açan hocalara falan bir danış ;)

    YanıtlaSil
  4. Cübbelisi, cübbesizi, şalvarlısı, sarıklısı toplansa bulamaz derdime çare, çünkü aradığım Leyla'dır, değildir bir kısmet :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni bebeğin hayırlı olsun komşum :)
    Keşfededeceğin güzellikleri bizimle de paylaşacağını umuyorum ;)

    YanıtlaSil
  6. Ben haber vermedim gerçi ama zaten paylaşmaya başladım komşum :) tabi daha yarı profosyonel sayılırım, o yüzden çok iyiler çıkmıyor tabi model falan da olmadığı için elimde :) üzerinde bir çalışma da yapamıyorum :) bakalım neler çıkarsa karşıma artık onları çerçeveleyecem bende :)

    YanıtlaSil